Dania Wielkanocne na wynos! Mając na uwadze obecną sytuację, Szef restauracji Hotelu Perła Południa*** proponuje wyjątkowe, tradycyjne, przygotowane z lokalnych produktów dania Wielkanocne.
Skomponuj swój świąteczny zestaw:
Żurek wielkanocny na zakwasie z białą kiełbasą – 36zł/900 ml
Pasztet z dziczyzny – 30 zł/500 g
Pasztet z soczewicy – 18 zł/500 g
Mięsa pieczone:
Schab w majeranku – 45 zł/1 kg (min. zamówienie 0,5 kg)
Baleron pieczony z kminkiem – 45 zł/1 kg (min. zam. 0,5 kg)
Galantyna z kaczki – 40 zł/500 g
Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem – 30 zł/500 g
Tradycyjna sałatka jarzynowa – 20 zł/900 g
Chrzan z jajkiem – 18 zł/300 g
Ćwikła z chrzanem – 15 zł/300 g
Coś na słodko:
Mazurek wielkanocny – 60 zł/1 kg
Babka drożdżowa z bakaliami – 25 zł/1 sztuka
Makowiec – 50 zł/1kg
Wykwintny sernik na czekoladowym spodzie – 60 zł/1kg
Zamówienie należy składać do 30.03.2021
tel. 605 240 240 lub 18/4469031
email:recepcja@perlapoludnia.pl
Odbiór osobisty lub dowóz
Dnia 03.04.2021 od godziny:11:00-16:00
Koszt dostawy:
Zamówienia powyżej 200 zł - gratis /do 10km/
Zamówienia powyżej 200 zł - 30 zł /od 10-25km/
In order to provide services at the highest level, the Website uses cookies saved in the browser's memory. Detailed information on the purpose of their use and the possibility to change cookie settings can be found in the Privacy Policy. By clicking ACCEPT ALL, you agree to the use of technologies such as cookies and to the processing of your personal data collected on the Internet, such as IP addresses and cookie IDs, for marketing purposes (including automatically matching ads to your interests and measuring their performance) by PMB Południe Spółka Akcyjna TOUR s.k., Ryto 380, 33-343, Ryto. You can change cookie settings in the settings.