Wielkanocne menu cateringowe

22.03.2020

Dania Wielkanocne na wynos! Mając na uwadze obecną sytuację, Szef restauracji Hotelu Perła Południa*** proponuje wyjątkowe, tradycyjne, przygotowane z lokalnych produktów dania Wielkanocne.

Skomponuj swój świąteczny zestaw:

Żurek wielkanocny na zakwasie z białą kiełbasą – 36zł/900 ml
Pasztet z dziczyzny – 30 zł/500 g
Pasztet z soczewicy – 18 zł/500 g

Mięsa pieczone:
Schab w majeranku – 45 zł/1 kg (min. zamówienie 0,5 kg)
Baleron pieczony z kminkiem – 45 zł/1 kg (min. zam. 0,5 kg)

Galantyna z kaczki – 40 zł/500 g
Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem – 30 zł/500 g
Tradycyjna sałatka jarzynowa – 20 zł/900 g

Chrzan z jajkiem – 18 zł/300 g
Ćwikła z chrzanem – 15 zł/300 g

Coś na słodko:
Mazurek wielkanocny – 60 zł/1 kg
Babka drożdżowa z bakaliami – 25 zł/1 sztuka
Makowiec – 50 zł/1kg
Wykwintny sernik na czekoladowym spodzie – 60 zł/1kg

 

Zamówienie należy składać do 30.03.2021

tel. 605 240 240 lub 18/4469031

email:recepcja@perlapoludnia.pl

 

Odbiór osobisty lub dowóz

Dnia 03.04.2021 od godziny:11:00-16:00

Koszt dostawy:

Zamówienia powyżej 200 zł - gratis /do 10km/

Zamówienia powyżej 200 zł - 30 zł /od 10-25km/